Fermentograph

For optimal baking
Learn moreContact
Fermentograph

Bring dough to the optimal condition for baking

Self-recording analyser for baker’s yeast.
Records continuously evolution of carbon dioxide in a dough.

The Fermentograph will help you with the production of CO2 as necessary for fluffing up the dough.

The same standard information will be given throughout the world.

Features:
– High precision.
– Analysis under strictly controlled conditions.
– Gives the true continuous picture of carbon dioxide evolution.
– Variations in the same type of flour give no significant disturbance.
– Internationally applied method.
– All results in one diagram.
– Easy to operate and handle.
– Reliable in service.

We always have spare parts for all its systems in stock.

Learn more about the fermentograph!

You will find more information about the Fermentograph at http://mekab-sales.com/

Vi löser dina bekymmer

Mekab är en mekanisk verkstad som utför arbeten inom bl.a. vattenskärning, svetsning, svarvning och fräsning. Vi är vana vid att jobba både i stora projekt och små serier, och garanterar alltid ett resultat du är nöjd över. Med utgångspunkt i Nässjö har vi kunder över hela världen.

Följ oss

Mekab i Nässjö AB

0380-185 10
torbjorn@mekab.se

Besöksadress
Poppelgatan 10
571 39 Nässjö

Fakturaadress
Box 355
571 24 Nässjö